Behandeling

Alle behandelingen beginnen bij Moooi en zo altijd met een uitgebreide intake, huidmeting m.b.v. de Skin Analyzer en er worden foto’s van de huid gemaakt. U geeft aan wat uw wensen zijn en ik maak daar een passend behandelplan voor. Dit betekent dat ik kan kiezen in de behandeling tussen de 3 merken, hannah, Image of !QMS en tussen de verschillende behandeltechnieken. Dit kan zijn de hannah bindweefselmassage of Rimpel Reductie Therapie of een combinatie hiervan. Dermatude Meta Therapie, Natural Face Lifting, Ultrageluid of een peeling behoren ook allemaal tot de mogelijkheden. Kortom ik maak een behandeling op maat om zo tot het beste resultaat te komen!

U hoeft alleen de tijd te kiezen.

Intake

Voorafgaand aan iedere behandeling krijgt u een uitgebreide intake, hierin komen uw wensen aan bod, allergieën maar ook leefgewoontes en productgebruik. M.b.v. de hannah Skin Analyzer meet ik uw huid. De hannah Skin Analyzer is een uniek apparaat, de Skin Analyzer maakt een uitgebreide huidmeting. De huid wordt gemeten op vocht- en vetgehalte en pH-waarde. Door de huid te meten kunnen we de behandeling aanpassen op de behoefte van de huid.

Wat vertelt een huidmeting?

Vochtgehalte

Het vochtgehalte geeft aan hoeveel vocht er in de huidcellen zitten. Als het vochtgehalte te laag is bindt deze geen lipiden (vetten) en zal de huid droog aanvoelen. De huid is onvoldoende gehydrateerd. Duurzame werkzame stoffen zullen dan ook moeite hebben om naar binnen te kunnen om daar de huid te verbeteren en conditioneren.

Vetgehalte

Het vetgehalte is de huideigen talg in combinatie met de verzorgende producten die u dagelijks gebruikt. Als deze waarde afwijkend is, kan de huid zich onvoldoende beschermen. Dit houdt in dat de huid de werkzame stoffen en het vocht niet goed kan vasthouden. Uw huid kan dan geïrriteerd aanvoelen.

pH-waarde

Deze toont aan in welke conditie de natuurlijke beschermmantel (zuurmantel) zich bevindt. In het kader van huidverbetering is het belangrijk en noodzakelijk dat deze natuurlijke bescherming goed is én goed blijft! Onze zuurmantel is tenslotte onze natuurlijke bescherming van de huid tegen schimmels, bacteriën en andere schadelijke invloeden van buitenaf.