Onze producten

Image skincare

Wilt u een betere en gezondere huid? De producten van Image Skincare helpen hierbij. Doordat er in de diepere huidlagen op cellulair niveau wordt gewerkt, verminderen fijne lijntjes en zonneschade, het vochtgehalte verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd met een jongere, gezondere huid als gevolg.

Maximale bewezen resultaten met Image Skincare

Image Skincare is een van de meest bekende cosmeceuticals uit de Verenigde Staten. Ze zijn ontwikkeld door een team van internationale artsen. Cosmeceuticals wil zeggen dat de producten een zeer hoge graad aan werkzame stoffen bevatten, dus geconcentreerder dan de traditionele huidverzorging. Het bevat uitsluitend de hoogste gradatie pharmaceutische ingrediënten en de laatste technologie voor maximale medische resultaten.

Image Skincare Cosmeceutical producten gegarandeerd resultaat

Moooi en zo gebruikt alleen zeer hoogwaardige cosmeceutical producten die hun werking hebben op de levende huidlaag. Dit is de huidlaag onder de zichtbare huid. Hierdoor geven ze een optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. Door een combinatie van professionele behandelingen en deze hoogwaardige huidproducten te gebruiken, worden verbluffende resultaten geboekt

Verbeter zichtbaar uw huid of huidprobleem met Image Skincare

Wij bieden een perfect behandelingsprogramma aan voor elke huid of huidprobleem: acne, rimpels, onegale huidstructuur en grove huidstructuur, rokershuiden, pigmentatie, rosacea, eczeem, huidveroudering, zonneschade, droge huid en een vale huid.
Hannah producten

Bij de ontwikkeling van producten is het de missie om de beschadigde huid weer in balans te brengen en hiermee de huid mogelijkheden te bieden om te herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kunt u wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. Als gebruiker ontdekt u snel de toegevoegde waarde van de producten!

Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk! Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn.
!QMS Medicosmetics

!QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer "op te vullen met collageen." Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebuik maken van injectietechnieken. In tegenstelling tot andere merken die werken op de "stimulering van de aanmaak van collageen", vult !QMS het collageen aan in onze huid. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen

Welke resultaten kunt u van !QMS verwachten:

 • Gladdere huid
 • Stralende huid
 • Stevigere huid
 • Strakkere kaaklijn
 • Vollere huid
 • Zachtere huid
 • Vermindering van fijne lijntjes
 • Vermindering van droogtelijntjes
 • Egalere huid
 • Fijnere poriën
 • Minder roodheid
 • Betere hydratatie
 • Hoe ontstaat een rimpel in de huid?

  Een rimpel onstaat door de afbraak van collageen en door een tekort aan vocht. Meerdere factoren hebben invloed op de afbraak van ons collageen. Een paar voorbeelden hiervan zijn: langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, stress en slaaptekort. Collageen toedienen via de huid is daarom noodzakelijk.

  Belangrijk om te weten

  De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is onmogelijk. Wel bevat onze huid van nature vocht. Door het !QMS collageen toe te dienen aan onze huid gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht wat zich van nature bevindt in onze huid. De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien.

  Alle producten van !QMS zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te verkrijgen. Bij het !QMS collageen is het zeer belangrijk om de reinigingsproducten van !QMS te gebruiken, deze bevatten geen afsluitende (occlusieve) ingrediënten. Hierdoor kan het collageen optimaal de huid binnen dringen en krijgt u het beste en mooiste resultaat. Daarnaast is het zeer belangrijk om de huid dagelijks te peelen met de Exfoliant fruitzuur. De fruitzuren van !QMS zijn in staat stapsgewijs de hoornlaag te verbeteren. De concentratie van de fruitzuren is 10% PH-waarde 3.5, dit is optimaal en veilig voor dagelijks cosmetisch gebruik. De Exfoliant Fluid bevat Glycolzuur, Wijnzuur, Appelzuur en glycoderm-P. De werkstoffen zijn 12 uur lang actief in de huid. Wat wil zeggen dat uw huid dagelijks 12 uur lang wordt voorzien van anti-aging ingrediënten.

  !QMS Medicosmetics is geschikt vanaf 28 jaar

  Na een maand wordt het huidreliëf gladder. Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes. Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak. Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren.

  De producten van !QMS geven onze huid terug wat hij nodig heeft

  De !QMS MEDICOSMETICS collageen behandelingen worden onderverdeeld in 3 verschillende fases. U start altijd met een fase 1 behandeling en na 4 maanden kunt u overstappen op fase 2 en weer 4 maanden later op fase 3 mits de huid dit toelaat. Dit heeft met de intensiviteit van de behandelingen te maken.

 • FASE 1 : In deze fase worden vochtbalans en vetbalans van de huid in evenwicht gebracht.
 • FASE 2 : In deze fase werken we op de versteviging van de huid.
 • FASE 3 : In deze fases gaan we werken op de perfectie zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes.
 • !QMS behandelingen dienen correct in fases uitgevoerd te worden, informeert u naar de mogelijkheden.
  Mineralogie

  Mineralogie is een make-up lijn die de beste ingrediënten gebruikt die de huid in pure vorm laten ademen. Deze zijn goed te verdragen door de meest gevoelige huid en bieden maximale bescherming tegen de zon met een SPF van 25.

  De Mineralogie produkten zijn vrij van ongewenste stoffen zoals talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. Ze bevatten alleen de hoogste - farmaceutische kwaliteit mineralen en deze maken dat de make-up goed is voor de huid.

  De produkten bevatten natuurlijke anti-oxidanten, vitamine A en E en hydraterende en voedende bestanddelen zoals plantextracten en natuurlijke oliën. Ze geven de huid een gezonde en natuurlijke glans en verstoppen de huid niet. Ze zorgen voor dekkende, sprekende en langhoudende kleuren, hetgeen een echte meerwaarde geeft aan de natuurlijke basis. De produkten zijn nooit op dieren getest en het merk heeft duurzaamheid tot speerpunt gemaakt.

  Mineralogie:

 • Bestaat uit 100% zuiveren mineralen en natuurlijke hydraterende en voedende ingrediënten
 • Beschermt de huid effectief tegen UV-schade
 • Verbetert de conditie en de gezondheid van de huid
 • Heeft een uitgebreid palet van dekkende, sprekende trendy en duurzame kleuren voor de teint.